25+ groep

Beste Wilsummer. Ben jij ongeveer tussen de 25 en 45 jaar oud? Wil jij graag met leeftijdsgenoten nadenken over de Bijbel? Wil je samen ontdekken wat geloven anno 2020 betekent? Ben je op zoek naar een goed gesprek? Dan is dit bericht misschien speciaal voor jou! We komen nu voor het tweede jaar bij elkaar als interkerkelijke groep om samen op ontdekkingstocht te gaan. Samen als Wilsummer mannen en vrouwen, ongeacht kerkelijke achtergrond. Samen het lichaam van Christus vorm geven. En samen een hoop plezier beleven. Voor de Koning!

Kom gewoon eens langs en kijk of het iets voor je is. Voel je welkom!

I.V.M. de maatregelen voor het Coronavirus, zijn er tijdelijk geen bijeenkomsten.

Mark van de Wetering | 06-51122980
Predikantenechtpaar de Kok | 038-8531993

PS: indien mogelijk graag van te voren aan melden via een van bovenstaande telefoonnummers. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.