25+ groep

Beste Wilsummer. Ben jij ongeveer tussen de 25 en 45 jaar oud? Wil jij graag met leeftijdsgenoten nadenken over de bijbel? Wil je samen ontdekken wat geloven anno 2018 betekend? Ben je op zoek naar een goed gesprek? Dan is dit bericht misschien speciaal voor jou! Het is de bedoeling om een interkerkelijke groep te starten om samen op ontdekkingstocht te gaan. Samen als Wilsummer mannen en vrouwen, ongeacht kerkelijke achtergrond. Samen het lichaam van Christus vorm geven. En samen een hoop plezier beleven. Voor de Koning!
De volgende avond is op zondag 19 mei 2019 om 18.00 uur in de Ontmoeting (achter de Gereformeerde Kerk).

Vragen? Stel ze!

Mark van de Wetering | 06-51122980
Predikantenechtpaar de Kok | 038-8531993

PS: indien mogelijk graag van te voren aan melden via een van bovenstaande telefoonnummers. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. ☕